"My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style.”

Maya Angelou

Asztrológus, NLP coach,
a Garden of my Soul megálmodója

hello, réka vagyok 

Meghívlak életed kertjébe ahol kedved szerint átrendezheted a terepet, megismerheted önmagad 

Az ezer éves keleti filozófia és modern nyugati tudomány elixírjével segítek az önismeretben már jártas, kreatív embereknek (mint amilyen Te is vagy) hogy elültessék 
a siker és boldogság magjait, felvirágoztassák életük kertjét. 

Mivel ma már sok szerepben kell helytállni, olyan kihívásokkal szembenézni amiket az előző generációk még nem ismertek és magunktól kell rájönni a megoldásra, már többre van szükség egy baráti beszélgetésnél vagy önismereti könyvek olvasásánál.

Ahhoz hogy az életedben és a bőrödben is jól érezd magad, elsősorban...


...alapos önismeretre van szükséged

Mint kreatív vállakozó,  lázadó, mindent újra gondoló  

AZÉRT VAGY ITT, HOGY NYOMOT HAGYJ MAGAD UTÁN

Példakép vagy a környezetben, akár szülőként, akár tanárként vagy vállalkozóként, mégis elakadsz, elbizonytalanodsz. A jó hír: nem kell mindent egyedül kitalálnod.

A jelenlegi állapotod nem a végső potenciálodat tükrözi, hanem inkább azoknak a céloknak a méretét és minőségét, amelyekre jelenleg összpontosítasz.

Amikor megtalálod a tisztánlátás és önismeret Esthajnal csillagát, és a magabiztos önszeretet helyéről vezetsz, akkor vonzod magadhoz azokat az embereket, akiknek szükségük van a zsenialitásodra (és imádnak érte). Őszinte kapcsolatokat teremtesz. És jobbá teszed az életedet.

Abban segítek, hogy merész vágyaid elől elgörgesd az akadályokat, felold a blokkokat, félelmeket, így magabiztosan osztod meg álmaidat a világgal - és úgy valósítod meg őket, hogy közben nem kell érzelmi kompromisszumokat kötnöd. 

 

akár azt érzed hogy "túl sok"
vagy épp "túl kevés" vagy

Olyan önismereti mélységekbe vezetlek,  amelyek több önbizalmat, több jövedelmet
és nagyobb szabadságot eredményeznek

asztrólógia elemzés

a titkos kert

na de hol kezdődött mindez? mi az én történetem?

Amikor magamon megtapasztaltam hogy tudatos odafigyeléssel mennyi csodát lehet a hétköznapokba vinni, elhatároztam hogy másoknak is megmutatom

Az első karrierem - ami a mai napig aktív - csomagolástervezés, branding, illusztráció (tetszik a honlapom?)

A környezetemben ha nem rajzolni láttak, akkor biztos hogy valami lélekbúvár vagy szépirodalmi könyvbe bújva találtak meg egy csendes sarokban. Tiniként több egyetemi pszichológia, gyereknevelési és jóga témájú, illetve keleti filozófiáról szóló könyvet olvastam el, mint egy átlagos felnőtt. A tudáséhségem azóta is csillapíthatatlan, igazán nekem találták  ki az online kurzusokat kreatív és biznisz témákban. 
Amikor kibújok a csigaházamból, akkor biztosan egy napos kávézó teraszán találsz meg, ahogy elmélyülten beszélgetek valakivel. 

Az önismeret útját járom szülőként, vállalkozóként és sok más minőségben. Rájöttem néhány trükkre és szabályra ami lerövidíti az utat az ember és a célja között, és ezt adom át a hozzám fordulóknak játékos, kreatív, kicsit spirituális módon.