ültesd el újra és neveld fel az önmagadba vetett hited

A személyiséged= az élettapasztalatod + reakcióid

van egy személyiséged és
van egy képed önmagadról amit történetek táplálnak

kreatív és intuitív módon megalkotjuk a te kertedet,
segítek újra írni a történetedet

KÍNAI METAFIZIKÁVAL ÁTITATOTT NLP COACHING
VÁLLALKOZÓK, ALKOTÓK ÉS KREATÍVOK SZÁMÁRA, AKIK VÁGYNAK ÖNMAGUK ÚJRA MEGÁLMODÁSÁRA

Életünk legjobb metaforája egy kert. Mindenki a saját kertjével születik. Mindig egyedi, mint a tulajdonosa.

Ebben a kertben van víz, talán egy szökőkút, egy folyó, egy óceán vagy egy aprócska csap. Ennek a kertnek fái vannak, erdő vagy dzsungel, egy másiknak oázis és füves terület. És így tovább. 
Úgy nőnek együtt a tulajdonosukkal, ahogyan az árnyék együtt nő a testünkkel. 

A Tulajdonos felelőssége, hogy a legjobbat hozza ki ebből a kis kertből. Vannak különleges részei, mint a családfa, a pénzmedence, a karrierút, a lelki szökőkút és még sok más izgalmas kis rejtett hely. 

Ezt a metaforát használom arra, hogy végigvezesselek az életedben bekövetkező változásokon. Meghívlak a saját kertedbe, hogy felfedezd, kezdd birtokba venni, kigyomlálni, és végül minden értelemben felvirágoztasd. 

A Titkos kert

bemutatkozik a

Sikeres vagy életed legtöbb területén mégis elakadtál egy szakaszon

Elégedetlen vagy mert a személyes terepen nem ott tartasz mint ahol szeretnél

Addig nem tudsz  tartós változást hozni amíg meg nem tanulod, hogyan tudod fenntartani a boldogságot mind személyes, mind szakmai szinten.

Az önmagaddal való kapcsolatod határozza meg az életed minden területét.

A probléma az, hogy megbénultál leblokkoltál

- a szomszéd fűje mindig zöldebb
- egyedül vagy és tehetetlennek érzed magad a szellemileg vagy érzelmileg megterhelő feladataiddal szemben 
- gyakran nem vagy biztos benne, hogy mit akarsz de kívülről ez nem látszik
- nehéznek érzed felvállalni önmagad, inkább úgy viselkedsz ahogy elvárják tőled
- kockázatosnak érzed, hogy olyannak mutatkozz mint amilyen valójában vagy
- úgy érzed, hogy túl sok vagy, vagy épp nem elég másoknak
- a felszín alatt azt érzed, hogy valami hiányzik az életedből
- nem tudod, mit jelent valójában az önszeretet a mindennapi életben
- szakmailag remekelsz, a kapcsolataid azonban megrekednek egy szinten

Képzeld el!

egyszerűséget teremtesz az életedben

az elégedettség érzését 

megtanulsz új,  fenntartható szokásokat

átérezni a bőséget és gazdagságot

az önkifejezés könnyű és szórakoztató lesz

sziklaszilárd önbizalom 

mély megértés önmagad és mások iránt

kiegyensúlyozott hangulat

friss teljesítmény az üzleti és személyes életedben

Neked való ha...

a titkos kert 

Azzal, hogy megismered magad tudatalatti szinten, pl: mitől érzed magad biztonságban, mi alapján hozol döntéseket, képes leszel felvirágoztatni az életed személyes területeit is, hiszen ha a vállalkozásodban sikeres tudsz lenni, akkor életed más területeire is átültetheted ezt a képességed. 

Az a küldetésem, hogy kreatív vállalkozók, alkotók személyes fejlődésükkel felvirágoztassák, gazdagítsák kapcsolataikat, elsősorban önmagukkal és a közvetlen környezetükkel. 

Azért vagyunk itt, hogy megmutassuk a világnak a velünk született ajándékokat és csodákat. Ezek természetes módon fognak kibontakozni, amikor együtt dolgozunk, és elkezdesz összehangolódni önmagaddal.

Ezért kitaláltam egy lépésről lépésre felépített folyamatot ami a te egyedi személyiségedre épül. Segítek felfedezni, hogyan élhetsz igazi énedként. Elmagyarázom, hogy miért érzed magad irritálva és segítek neked, hogy felold a blokkokat, felhagyj az önszabotázzsal.
Amikor a saját, valódi természeteddel összhangban élsz, kezded komfortosan érezni magad és az elfogadod azt aki vagy, ahelyett, hogy azt hajszolnád, aki nem vagy - és képes vagy elérni, megélni a valódi célodat a világban.

Mindenkinek joga van megérteni, hogyan kommunikál, hoz döntéseket a legjobban, és hogy hol van benne a belső bölcsesség. Egyedül a személyiséged megismerése nyitja fel a szemed. Ha jobban beleásod magad a személyes horoszkópodba, és eltávolítod a mélyen gyökerező blokkokat, az megváltoztatja a fellépésedet és kivirulsz.

A titkos kert

Old fel a sikerrel szembeni blokkokat és ellenállást, hogy magabiztosan és kreatívan teremts értéket. Egy olyan transzformációs és autentikus élményt kapsz, ami feltölt energiával és önbizalommal és tartós változást hoz az életedbe

benned is ott rejtőzik 

9 hetes egyéni coaching, vállalkozók, alkotók és kreatívok számára

van egy személyiséged. erről szívesen mesélek neked  a kínai asztrológia szemszögéből. 

Less bele a programba!

01.

02.

van valamilyen véleményed magadról - ezt hívom önképnek, hogyan látod magadat, mit gondolsz magadról. ennek vannak pszichológiai szakaszai, mikor kinek a véleményét, hitrendszerét, értékrendjét teszed magadévá 

vannak történetek, amiknek a szereplője vagy, voltál. néha főszereplő, néha mellékszereplőként valami mindig történik veled. ebből te konklúziókat vonsz le.
ezeket a történeteket folyamatosan mondogatod magadnak. a pénzről. a szerelemről.
az életről. halálról. barátságról. országokról. ételről. ruházkodásról. bőrszínről. zenéről. mindenről van történeted.

03.

Ismerd meg egyedi személyiségedet, ez az identitásod térképe. Feltárjuk blokkjaidat, önszabotálódásaidat és egyben adottságaidat, tehetségedet is. Ez olyan, mint a személyiséged DNS-e, azok a viselkedési minták és adottságok, amelyek csak rád jellemzőek, ez az információ segít abban,hogy könnyedén leküzdd a kihívásokat és elhárítsd az akadályokat.

- Bazi asztrológia horoszkóp olvasás - 

01.

Megrajzolod életed kertjét. Segítek benne. Beleteszünk mindent, ami Neked számít, ami a Te életed része. Nem sablon, nem valami előre gyártott akármi, ez csak a Tiéd.
Ezzel fogunk dolgozni a továbbiakban.

kert tervezés

02.

 Kibontjuk a káros hiedelmek hátterében álló történeteket, anélkül hogy át kellene őket újra élned. Belsőleg korrigálsz minden olyan negatív, magaddal folytatott párbeszédet, ami a múltbeli tapasztalatok eredménye. Megtanulod, hogy az önkorlátozó hiedelmek gyakran azokból a történetekből erednek, amelyeket magunknak mondunk, és pont ezek tartanak vissza minket. Olyan technikákat mutatok amik segítenek elengedni mindazt, ami már nem szolgál Téged hogy helyet teremtsünk az újnak

elengedés, gyomlásás

03.

Messze túlmegyünk azon, hogy leírjuk a céljaidat, és beszélünk az elérhető eredményekről. Az időfonállal és a benned rejlő titkos kerttel fogunk dolgozni hogy elindulj a helyes úton

gyomlálunk, ültetünk

04.

Válaszokat kapsz a kérdéseidre kínai metafizikai eszközökkel - nem tudok kevésbé spirituálisan fogalmazni: a kérdésed típusa alapján különböző technikákat alkalmazok: I Ching, horary, Weng Wan gua, dátumválasztás segítségével kaphatsz segítséget az univerzumtól

kérdések

05.

Tanuld meg, hogyan fejezd ki magad úgy, hogy meghallgatásra találj.
Ez alkalommal a Te kommunikációdra összpontosítunk, hogy szintet lépj a kapcsolatépítésben. Ez egy olyan önismereti lépcsősor, amin mindig lehet magasabbra jutni.

kommunikáció

06.

Segítek hogy felold a blokkokat, hiedelmeket, negatív érzelmeket. Egy újabb, utolsó kör mély lélektisztítás. Azért tettem ezt ide, mert ahogy haladsz ezen az úton, váratlan érzelmek fognak felbukkanni és mindig lesznek kigazolni való érzelmek, berögzült gondolatok. 

Még egy kis gyomlálás

07.

Ez egy gördülékeny változási folyamat, pozitív eredményekkel. A régi, téged már nem szolgáló gondolatok és szokások helyére olyanokat kell ültetni amik tovább visznek mindennap a siker útján.  Erre két alkalmat szánunk. 

Új szokások elültetése

08.

A történetedet most már te írod. Az Élet adja hozzá a keretet, de tartalommal Te töltöd meg. Az, hogy milyen narratívát adsz hozzá, csak rajtad múlik. Segítek megírni azt a történetet, amit nem unsz meg újra és újra elolvasni, és élni is élvezet. 

happy end

09.


megérted mit jelent önmagadnak lenni

megtudod miért nehéz a változás

felismered életed különböző évszakait, ciklusait, mintáit

megtanulod hogyan old fel a blokkjaidat

olyan életet teremtesz, amire mindig is vágytál 

tartós változást hozol az életebe

önmagaddal békében és szeretetben lenni

hatékonyabban fogod magad kifejezni

golyóálló önbizalmad növesztesz

mély önismerettel gazdagodsz

A TITKOS KERT SEGÍTSÉGÉVEL 

400 euro 
vagy
 150 000 Forint

3 részletben

egyben

1111 euro 
vagy
 420 000 Forint

2 részletben

600 euro 
vagy
 225 000 Forint

ez egy befektetés önmagadba