ültesd el újra és neveld fel az önmagadba vetett hited

A személyiséged= az élettapasztalatod + reakcióid

 SEGÍTEK NEKED, HOGY PONTOSAN OTT VÁLTOZTASD MEG A SZEMLÉLETEDET, AHOL SZÜKSÉGED VAN RÁ, TALÁLGATÁS NÉLKÜL

KÍNAI METAFIZIKÁVAL ÁTITATOTT NLP COACHING
VÁLLALKOZÓK, ALKOTÓK ÉS KREATÍVOK SZÁMÁRA, AKIK VÁGYNAK ÖNMAGUK ÚJRA MEGÁLMODÁSÁRA

Életünk legjobb metaforája egy kert. Mindenki a saját kertjével születik. Mindig egyedi, mint a tulajdonosa.

Ebben a kertben van víz, talán egy szökőkút, egy folyó, egy óceán vagy egy aprócska csap. Ennek a kertnek fái vannak, erdő vagy dzsungel, egy másiknak oázis és füves terület. És így tovább. 
Úgy nőnek együtt a tulajdonosukkal, ahogyan az árnyék együtt nő a testünkkel. 

A Tulajdonos felelőssége, hogy a legjobbat hozza ki ebből a kis kertből. Vannak különleges részei, mint a családfa, a pénzmedence, a karrierút, a lelki szökőkút és még sok más izgalmas kis rejtett hely. 

Ezt a metaforát használom arra, hogy végigvezesselek az életedben bekövetkező változásokon. Meghívlak a saját kertedbe, hogy felfedezd és kezdd el birtokba venni

A Titkos kert

bemutatkozik a

Sikeres vagy életed legtöbb területén mégis elakadtál egy szakaszon

Elégedetlen vagy mert a személyes terepen nem ott tartasz mint ahol szeretnél

Addig nem tudsz  tartós változást hozni amíg meg nem tanulod, hogyan tudod fenntartani a boldogságot mind személyes, mind szakmai szinten.

Az önmagaddal való kapcsolatod határozza meg az életed minden területét.

A probléma az, hogy megbénultál leblokkoltál

- a szomszéd fűje mindig zöldebb
- egyedül vagy és tehetetlennek érzed magad a szellemileg vagy érzelmileg megterhelő feladataiddal szemben 
- gyakran nem vagy biztos benne, hogy mit akarsz de kívülről ez nem látszik
- nehéznek érzed felvállalni önmagad, inkább úgy viselkedsz ahogy elvárják tőled
- kockázatosnak érzed, hogy olyannak mutatkozz mint amilyen valójában vagy
- úgy érzed, hogy túl sok vagy, vagy épp nem elég másoknak
- a felszín alatt azt érzed, hogy valami hiányzik az életedből
- nem tudod, mit jelent valójában az önszeretet a mindennapi életben
- szakmailag remekelsz, a kapcsolataid azonban megrekednek egy szinten

Képzeld el!

egyszerűséget teremtesz az életedben

az elégedettség érzését 

megtanulsz új,  fenntartható szokásokat

átérezni a bőséget és gazdagságot

az önkifejezés könnyű és szórakoztató lesz

sziklaszilárd önbizalom 

mély megértés önmagad és mások iránt

kiegyensúlyozott hangulat

friss teljesítmény az üzleti és személyes életedben

Neked való ha...

a titkos kert 

Azzal, hogy megismered magad tudatalatti szinten, pl: mitől érzed magad biztonságban, mi alapján hozol döntéseket, képes leszel felvirágoztatni az életed személyes területeit is, hiszen ha a vállalkozásodban sikeres tudsz lenni, akkor életed más területeire is átültetheted ezt a képességed. 

Az a küldetésem, hogy kreatív vállalkozók, alkotók személyes fejlődésükkel felvirágoztassák, gazdagítsák kapcsolataikat, elsősorban önmagukkal és a közvetlen környezetükkel. 

Azért vagyunk itt, hogy megmutassuk a világnak a velünk született ajándékokat és csodákat. Ezek természetes módon fognak kibontakozni, amikor együtt dolgozunk, és elkezdesz összehangolódni önmagaddal.

Ezért kitaláltam egy lépésről lépésre felépített folyamatot ami a te egyedi személyiségedre épül. Segítek felfedezni, hogyan élhetsz igazi énedként. Elmagyarázom, hogy miért érzed magad irritálva és segítek neked, hogy felold a blokkokat, felhagyj az önszabotázzsal.
Amikor a saját, valódi természeteddel összhangban élsz, kezded komfortosan érezni magad és az elfogadod azt aki vagy, ahelyett, hogy azt hajszolnád, aki nem vagy - és képes vagy elérni, megélni a valódi célodat a világban.

Mindenkinek joga van megérteni, hogyan kommunikál, hoz döntéseket a legjobban, és hogy hol van benne a belső bölcsesség. Egyedül a személyiséged megismerése nyitja fel a szemed. Ha jobban beleásod magad a személyes horoszkópodba, és eltávolítod a mélyen gyökerező blokkokat, az megváltoztatja a fellépésedet és kivirulsz.

A titkos kert

Old fel a sikerrel szembeni blokkokat és ellenállást, hogy magabiztosan és kreatívan teremts értéket. Egy olyan transzformációs és autentikus élményt kapsz, ami feltölt energiával és önbizalommal.

benned is ott rejtőzik 

9 hetes egyéni coaching, vállalkozók, alkotók és kreatívok számára

Leásunk az érzelmeid birodalmába, a mélyen gyökerező kiváltó okokba, és rálátást kapsz hogyan alakítják a múltadat.
Felfedezed a mögöttes érzelmi szükségleteket, és megtanulod hogyan választhatsz másképp, és hogyan veheted kezedbe az életed irányítását. Segítek megérteni annak igazságát és szépségét, aki valójában vagy, hogy gyarapodni tudj. A pozitív énkép az egész életedre hatással van, a karriertől a személyes életedig. 

Less bele a programba!

Ismerd meg egyedi személyiségedet, ez az identitásod térképe. Feltárjuk blokkjaidat, önszabotálódásaidat és egyben adottságaidat, tehetségedet is. Ez olyan, mint a személyiséged DNS-e, azok a viselkedési minták és adottságok, amelyek csak rád jellemzőek, ez az információ segít abban,hogy könnyedén leküzdd a kihívásokat és elhárítsd az akadályokat.

- Bazi asztrológia horoszkóp olvasás - 

01.

Megtanulod hogyan adódnak össze a negatív érzelmek, és hogyan alakítják a mindennapjaidat. Megszabadulunk a negatív érzelmek terheitől, amelyek visszatartanak a növekedéstől.

Negatív érzelmek elengedése

02.

 Kibontjuk a káros hiedelmek hátterében álló történeteket, anélkül hogy át kellene őket újra élned. Belsőleg korrigálsz minden olyan negatív, magaddal folytatott párbeszédet, ami a múltbeli tapasztalatok eredménye. Megtanulod, hogy az önkorlátozó hiedelmek gyakran azokból a történetekből erednek, amelyeket magunknak mondunk, és pont ezek tartanak vissza minket.

A korlátozó hiedelmek elengedése

03.

Messze túlmegyünk azon, hogy leírjuk a céljaidat, és beszélünk az elérhető eredményekről. Az időfonállal és a benned rejlő titkos kerttel fogunk dolgozni hogy elindulj a helyes úton

célkitűzés

04.

Válaszokat kapsz a kérdéseidre kínai metafizikai eszközökkel - nem tudok kevésbé spirituálisan fogalmazni: a kérdésed típusa alapján különböző technikákat alkalmazok: I Ching, horary, Weng Wan gua, dátumválasztás segítségével 

kérdések

05.

Tanuld meg, hogyan fejezd ki magad úgy, hogy meghallgatásra találj.
Ez alkalommal a Te kommunikációdra összpontosítunk, hogy szintet lépj a kapcsolatépítésben. Ez egy olyan önismereti lépcsősor, amin mindig lehet magasabbra jutni.

kommunikáció

06.

Segítek hogy felold a blokkokat, hiedelmeket, negatív érzelmeket. Egy újabb, utolsó kör mély lélektisztítás. Azért tettem ezt ide, mert ahogy haladsz ezen az úton, váratlan érzelmek fognak felbukkanni és mindig lesznek kigazolni való érzelmek, berögzült gondolatok. 

Még egy kis gyomlálás

07.

Ez egy gördülékeny változási folyamat, pozitív eredményekkel. A régi, téged már nem szolgáló gondolatok és szokások helyére olyanokat kell ültetni amik tovább visznek mindennap a siker útján.  Erre két alkalmat szánunk. 

Új szokások elültetése

08.- 09.


megérted mit jelent önmagadnak lenni

megtudod miért nehéz a változás

felismered életed különböző évszakait, ciklusait, mintáit

megtanulod hogyan old fel a blokkjaidat

rájössz hogyan és miért lettél az, aki vagy 

megérted miért érzel úgy, ahogyan érzel

önmagaddal békében és szeretetben lenni

hatékonyabban fogod magad kifejezni

golyóálló önbizalmad növesztesz

mély önismerettel gazdagodsz

A TITKOS KERT SEGÍTSÉGÉVEL 

400 euro 
vagy
 150 000 Forint

3 részletben

egyben

1111 euro 
vagy
 420 000 Forint

2 részletben

600 euro 
vagy
 225 000 Forint

ez egy befektetés önmagadba